РОЗВИТОК ТОЛЕРАНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ОВОЛОДІННЯ НИМИ КОМУНІКАТИВНИМИ СТРАТЕГІЯМИ - Оліяр, Марія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкрито зміст поняття «толерантність» як невід’ємної ознаки комунікативної діяльності вчителя початкової школи. Висвітлено шляхи формування толерантності студентів педагогічних факультетів у процесі оволодіння ними комунікативними стратегіями.