ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМУНІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ З ЕКОНОМІКИ - Харченко, Інна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена опису методологічних принципів навчання, які покладено в основу формування культури професійної комунікації фахівців з економіки. За результатами проведеного аналізу науково-педагогічної літератури, практичного досвіду обґрунтовано доцільність використання принципу науковості, принципу систематичності та послідовності, принципу зв’язку теорії з практикою, принципу індивідуалізації, а також специфічних принципів професійної спрямованості навчання, випереджувального характеру професійної підготовки, фундаменталізації, технологічності, інформатизації.