ТВОРЧА ДІЯЛЬНІСТЬ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Русавська, Світлана; Савранська, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Статтю присвячено дослідженню особливостей формування здатності майбутніх учителів музичного мистецтва до творчої діяльності, покладеної в основу їхньої професійно-педагогічної підготовки. Досліджено специфіку професії вчителя музичного мистецтва. Особливу увагу відведено удосконаленню творчої діяльності майбутніх учителів музичного мистецтва як засобу реалізації їх духовно-творчого потенціалу: оволодіння комплексом необхідних наукових знань; вивчення питань специфіки змісту музичного мистецтва; розвиток емоційно-вольової сфери студентів.