ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ НЕЙРОДИКУЛЬТУРНИХ, СОЦІАЛЬНИХ, ЕМОЦІЙНИХ І ПОВЕДІНКОВИХ ПРОБЛЕМ ТА ШЛЯХИ ЇХ ПОДОЛАННЯ ПРИ ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Шумаєва, Світлана; Іванчук, Анна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті наведено огляд основних проблем, з якими можуть стикатися діти з особливими освітніми потребами при вивченні іноземних мов. Охарактеризовано основні ознаки нейродикультурних, соціальних, емоційних і поведінкових проблем учнів з особливими освітніми потребами; з’ясовано, як ці проблеми можуть впливати на вивчення іноземних мов та запропоновано шляхи їх подолання.