АНАЛІЗ ТЕМАТИКИ НАУКОВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНСЬКИХ ВЧЕНИХ З МЕТОДОЛОГІЇ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМ УПРАВЛІННЯ ОСВІТОЮ - Сич, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2021)
У статті проаналізовано тематику наукової продукції українських учених з питань методології досліджень проблем управління освітою у період з другої половини ХХ ст. – початку ХХІ ст. Вибірка формувалася з урахуванням особливостей розвитку методологічного знання та теорії управління освітою в українській науці. За визначеними періодами розглянуто зміни у тематиці наукової продукції, окреслено перебіг та специфіку розвитку методології досліджень проблем управління освітою у вітчизняній педагогічній науці. Ключові слова: управління освітою, розвиток методології, методологія дослідження, методологія дослідження проблем управління освітою, наукова тематика, проблематика досліджень, наукова продукція, розвиток теоретичного знання.