СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ

Автор(и)

  • Наталія Дубова Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини., Україна https://orcid.org/0000-0001-6613-1044

DOI:

https://doi.org/10.31499/2307-4906.3.2022.266743

Анотація

У статті висвітлено актуальність упровадження проєктної технології у підготовці майбутніх
фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано на їхньому
діяльнісному характері, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою
соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної
технології під час професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено
характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності у
межах дослідницьких проєктів.

Ключові слова: фахова підготовка; проєктна діяльність; проєктні технології; професійна
компетентність; професійна освіта; харчові технології; дослідницький проєкт; етапи проєкту.

Біографія автора

Наталія Дубова, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Kандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти
та технологій за профілями.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-09-22

Як цитувати

Дубова, Н. (2022). СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, (3), 119–125. https://doi.org/10.31499/2307-4906.3.2022.266743

Номер

Розділ

Статті