СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
DOI:
https://doi.org/10.31499/2307-4906.3.2022.266743Анотація
У статті висвітлено актуальність упровадження проєктної технології у підготовці майбутніх
фахівців харчової галузі. Охарактеризовано види проєктів та акцентовано на їхньому
діяльнісному характері, виходячи із завдань підготовки кваліфікованих кадрів з метою
соціально-економічного розвитку країни. Обґрунтовано методику впровадження проєктної
технології під час професійної підготовки бакалаврів харчової галузі; представлено
характеристику та практичні рекомендації здійснення ефективної проєктної діяльності у
межах дослідницьких проєктів.
Ключові слова: фахова підготовка; проєктна діяльність; проєктні технології; професійна
компетентність; професійна освіта; харчові технології; дослідницький проєкт; етапи проєкту.
##submission.downloads##
Опубліковано
2022-09-22
Як цитувати
Дубова, Н. (2022). СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, (3), 119–125. https://doi.org/10.31499/2307-4906.3.2022.266743
Номер
Розділ
Статті